Digitale ontwerpen
Bedrijfsfotografie
Fotoboeken

Communiefoto’s laten nemen

Communiefoto’s laten nemen kan u best op tijd doen. Zo zijn de foto’s zeker klaar voor het communiefeest plaatsvindt. U kan ook de diensten van Fotografie Ilse Mostaert inhuren om tijdens het communiefeest foto’s te maken. Zo heeft u een blijvende herinnering om achteraf na te genieten van deze prachtige dag samen met uw kind en de hele familie.

Wilt u communiefoto's laten maken?

Communiefoto’s laten nemen voor de uitnodiging of kaartje

Heeft uw zoon of dochter binnenkort een eerste of plechtige communie? Dan wilt u dit prachtige moment zeker en vast laten vastleggen. Door dit over te laten aan een professionele fotograaf, kan u als ouder volledig genieten van deze onvergetelijke dag. Communiefoto’s worden vaak vooraf genomen, om deze foto’s te kunnen gebruiken als uitnodiging voor het feest of om als communiekaartje uit te delen in de klas van uw kind. U kan communiefoto’s zowel op locatie als in de studio laten nemen, deze keuze ligt volledig bij u en uw kind. U kan foto’s van het kind alleen laten maken, maar u kan ook kiezen voor een fotoshoot met het hele gezin. Zo heeft u als gezin prachtige foto’s om aan de hele familie te geven als fijne herinnering aan deze dag. Nadat u communiefoto’s heeft laten nemen, kan u ook bij mij terecht om een kaartje of uitnodiging te laten maken. U kiest de beste foto’s voor deze ontwerpen en de rest bezorg ik u digitaal.

Contacteer mij op tijd

Heeft u twee of meerdere kinderen die tegelijk hun communie doen? Dan kunnen we ook een koppelshoot organiseren. Zo kunnen ze samen op de foto en zorgt dit voor speelse foto’s. Wenst u meer informatie over de prijzen? Stuur dan zeker een e-mail naar ilse.mostaert@hotmail.com. Voor rechtstreeks contact kan u mij overdag bellen op het nummer 0498/235667.