Digitale ontwerpen
Bedrijfsfotografie
Fotoboeken

Een studiofotograaf in Ieper

Maak de mooiste foto’s met een professionele studiofotograaf van fotografie Ilse Mostaert in Ieper. U hoeft hierbij geen rekening te houden met de weersomstandigheden, aangezien we gezellig binnen in de studio zitten. Ik beschik over de nodige attributen om de fotoshoot eventueel wat spontaner te maken. We zorgen er samen voor dat iedereen comfortabel voor de camera kan staan zonder zich ongemakkelijk te voelen. Ik ga altijd professioneel aan het werk, zodat u gewoon zichzelf kan zijn.

Bent u opzoek naar een studiofotograaf?

Leg uw emoties vast met een ervaren studiofotograaf

U kan voor elke gelegenheid foto’s laten nemen van uzelf, samen met uw geliefde of gezin. Of het nu voor een fotoshoot met het gezin is of een zakelijke fotoshoot, elke gelegenheid is een goede kans om prachtige foto’s te laten maken. Als studiofotograaf focus ik vooral op de emoties tussen de personen voor de camera. Dat is belangrijk omdat de achtergrond in een studio weinig zegt en het model de hoofdfocus is van het beeld. In een studio zijn mensen dan ook meestal iets minder op hun gemak omdat de focus volledig naar hen gaat, maar als studiofotograaf probeer ik de fotoshoot voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken. Het moet in de eerste plaats natuurlijk een leuke activiteit zijn om van te genieten. Met een koppelshoot staat u niet alleen voor de camera, en dan zijn de meeste mensen meer op hun gemak omdat ze een vertrouwd persoon naast hen hebben. Eens de shoot van start is gegaan in de studio wordt de fotograaf dan ook al snel vergeten. Op die manier krijgt u ook de meest spontane foto’s als eindresultaat. Het gebruik van een studio bij een fotoshoot met een huisdier is voor een studiofotograaf een voordeel. Hier kan het dier niet weglopen en kan het de kamer rustig verkennen. Er zijn weinig afleidingen en er kan in alle rust gewerkt worden.

Straal in de studio

Wilt u prachtige portretfoto’s of dergelijke laten maken? Schakel dan de hulp in van fotografie Ilse Mostaert als ervaren studiofotograaf. Kom langs in mijn fotostudio en ik ga als fotograaf aan de slag. Voor meer informatie over de prijzen en tijdsduur van een fotoshoot, kan u terecht op de contactpagina. Of bel mij op het nummer 0498/235667. Hopelijk zien we elkaar snel in mijn studio!