Digitale ontwerpen
Bedrijfsfotografie
Fotoboeken

Een koppelshoot

Met een koppelshoot kunnen jullie de liefde voor elkaar laten vastleggen op camera. Dat jullie elkaar graag zien is prachtig en dat moet dan ook vereeuwigd worden op camera bij fotografie Ilse Mostaert. Of u nu foto’s van het gezin wilt, een verliefd koppel bent of gewoon goede vrienden, iedereen kan kiezen voor een koppelshoot. Het is een leuke manier om jullie liefde voor elkaar vast te leggen op foto.

Wilt u een koppelshoot laten vastleggen?

Vereeuwig jullie liefde met een koppelshoot

Een koppelshoot kan op veel verschillende manieren plaatsvinden. Zo kan u met uw geliefde een fotoshoot doen, maar ook een gezinsschoot. Ik zorg voor originele foto’s waar de focus ligt op jullie connectie. We gaan samen op zoek naar de mooiste manier om jullie liefde voor elkaar vast te leggen. Het is vooral belangrijk dat jullie zich op jullie gemak voelen. Zo krijgen we de mooiste en meest spontane foto’s als resultaat. Als studiofotograaf beschik ik over mijn eigen atelier, waar jullie in kunnen stralen, maar we kunnen ook foto’s maken op een locatie naar keuze.

Straal samen op camera

Kies zelf jullie soort fotoshoot en prijsklasse en geniet van prachtige foto’s als resultaat. Als gepassioneerde fotograaf doe ik er alles aan om in elke foto emotie te tonen voor een prachtige herinnering. Voor meer informatie kan u mij telefonisch contacteren op het nummer 0498/235667. U kan ook altijd een e-mail sturen naar ilse.mostaert@hotmail.com.