Digitale ontwerpen
Bedrijfsfotografie
Fotoboeken

Zwart-wit fotograaf

Een zwart-wit beeld laten maken door een fotograaf, geeft extra karakter aan uw foto’s. Bij fotografie Ilse Mostaert kan u kiezen voor de hele fotoshoot in het zwart-wit te maken. Door met deze twee basiskleuren te werken, creëert u een professionele look. Een zwart-wit beeld was vroeger de enige manier om iets op beeld vast te leggen. Later kwamen de kleurfoto’s die zorgden voor meer leven en speelsheid in de foto. Maar wie zegt dat dit niet met zwart-wit foto’s kan? Laten we samen het tegendeel bewijzen!

Bent u opzoek naar een zwart-wit fotograaf?

De expertise van een zwart-wit fotograaf

Als fotograaf wil je beelden creëren die een boodschap overbrengen. De juiste belichting en kleuren zijn een hulpmiddel om dat te bekomen. Maar om de juiste belichting te krijgen moet u vaak geluk hebben met de weersomstandigheden. Bij een sombere regendag of felle zon, kan je als fotograaf heel wat makkelijker te werk gaan met zwart-wit foto’s. Met zwart-wit beelden zijn er ook nog heel wat mogelijkheden om alsnog te spelen met kleur. Zo zijn er heel wat grijstinten die een rol spelen in uw foto’s. Met Black tot Basic speel ik met deze tinten om u uit het beeld te laten springen. Door te spelen met de belichting wordt er mysterie en nieuwsgierigheid gecreëerd. Foto’s in zwart-wit geven vaak een krachtiger beeld. Laat jullie liefde voor elkaar uit de foto’s springen tijdens een koppelshoot met zwart-wit foto’s.

Geef karakter aan uw foto’s

Bent u op zoek naar prachtige zwart-wit foto’s door een professionele fotograaf? Neem dan zeker contact op met fotografie Ilse Mostaert en ik zorg voor een prachtig eindresultaat. Geef de communiefoto’s van uw kinderen een extra touch en laat ze ontwerpen in het zwart-wit. Als eventfotograaf ga ik ook graag aan de slag om uw foto’s een professionele touch te geven. Boek nu uw fotoshoot en bel naar het nummer 0498/235667. U kan ook uw vragen en opmerkingen achterlaten via de contactpagina.