Digitale ontwerpen
Bedrijfsfotografie
Fotoboeken

Fotoshoot met uw huisdier

Wilt u een fotoshoot met uw huisdier? Dan kan u mij, van fotografie Ilse Mostaert, hiervoor inhuren. Maak unieke foto’s van u met uw trouwe viervoeter om een blijvende herinnering te hebben aan jullie speciale band. Het is niet altijd evident om zelf uw huisdier vast te leggen op camera, aangezien ze vaak bruisen van energie. Schakel daarom een specialist in om dit voor u te doen zodat u toch leuke foto’s heeft van jullie tijd samen.

Wilt u een fotoshoot van uw huisdier?

Leg de mooiste momenten vast met een fotoshoot van uw huisdier

Het is belangrijk dat uw viervoeter zich op zijn gemak voelt tijdens een fotoshoot. Vandaar nemen we eerst ruim de tijd om het dier te laten wennen aan de omgeving. Wanneer en hoe snel een dier op zijn gemak is, verschilt natuurlijk van dier tot dier. Een hond vraagt bijvoorbeeld net iets meer focus dan een konijn. Desondanks zijn alle huisdieren welkom voor een fotoshoot. U kan kiezen om dit in mijn fotostudio te doen of op locatie, maar dan zijn we wel afhankelijk van het weer. Bij uw thuis zal uw viervoeter misschien ook meer op zijn gemak zijn dan in een onbekende omgeving. Ik raad alvast aan om snoepjes en een speelgoedje te voorzien om indien nodig de aandacht te trekken. Met een koppelshoot met uw huisdier, kan ik u en uw partner samen vastleggen met jullie dikke vriend voor een prachtig eindresultaat van jullie gezinnetje.

Poseer samen met uw huisdier

Boek mij nu als fotograaf en geniet van een leuke fotoshoot met uw huisdier. De tijd met uw huisdier is helaas beperkt, maar daarom nog kostbaarder. Probeer dus zeker elk mooi moment samen met hen vast te leggen, bijvoorbeeld in de vorm van een fijne fotoshoot. Voor al uw vragen kan u terecht op onze contactpagina. U kan mij ook altijd een e-mail sturen via ilse.mostaert@hotmail.com.